Bankrekening

KWF stelt voor elke Samenloop een Rabobank bedrijvenrekening ter beschikking, tegen zeer gunstige tarieven.

  1. Nadat de getekende overeenkomst en Verklaring Omtrent Gedrag van de Penningmeester zijn ontvangen door KWF, wordt de bankrekening aangevraagd. De rekening komt op naam van jou; de Penningmeester, ten name van KWF, inzake Samenloop [plaatsnaam].
  2. Als je nog niet bekend bent bij de Rabobank, zullen we je vragen om je bij een willekeurige Rabobank vestiging te legitimeren. Hiervoor sturen we je een formulier om te printen en mee te nemen.
  3. Vervolgens mailen wij een volmacht naar de penningmeester en voorzitter ter ondertekening. In principe ontvangt alleen de PM een pas om te kunnen internetbankieren. Als jullie er ook een willen voor de voorzitter, kunnen jullie dat aanvragen (hier zijn wel extra kosten aan verbonden).
  4. KWF koppelt jouw pas aan het internetbankieren van jullie KWF rekening. Daarvoor hebben we jouw ID gegevens nodig. Helaas mag de Rabobank die niet met ons delen. Daarom vragen wij die bij je uit via dit beveiligde formulier.
  5. Wij regelen een stortingsovereenkomst, waarna je in de internetbankieromgeving sealbags kunt bestellen.
  6. Ook kan de Raborekening aan eBoekhouden gekoppeld worden waarna eenvoudig alle bedragen op de rekening geïmporteerd kunnen worden in eBoekhouden. Je vindt een handleiding onder Support in eBoekhouden en brengt de koppeling tot stand vanuit het internetbankieren.
  7. Voor vragen over alles omtrent de bankrekening, kun je mailen naar samenloop@kwf.nl. Wij verzoeken je om niet naar de lokale Rabobankvestiging te gaan want zij zijn niet volledig op de hoogte van het arrangement dat KWF met Rabobank heeft.
  8. Als drie maanden na de Samenloop de jaarafrekening is ingestuurd, goedgekeurd en de afdracht overgemaakt aan KWF, dan wordt de bankrekening opgeheven, tenzij er binnen twee jaar weer een SamenLoop in jouw plaats gepland staat en de contracten getekend zijn.

KWF heeft met Rabobank een arrangement dat geldt voor alle rekeningen van de Samenloop en die van de Collecteteams. Dit bestaat uit deze afspraken:

Eén zakelijke Rabo WereldPas zonder kosten (voor elke extra pas moet wel betaald worden)

120 digitale opdrachten per jaar in Rabo Internetbankieren

52 Incasso-opdrachten per jaar

52 stortingen per jaar via de afstortautomaat

52 keer per jaar geen stortingstarief bij het afstorten van briefgeld met een sealbag en zelf voormelden via internet

Geen abonnementskosten voor Rabo Internetbankieren (pro) en een zakelijke rekening

Heb je geen Raboscanner? Stuur een mailtje naar samenloop@kwf.nl dan sturen wij er een naar je op.


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)