T-shirts bestellen

Alle teamleden krijgen een SamenLoop voor Hoop T-shirt. De shirts zijn uiteraard alleen voor deelnemers bedoeld en alleen jij als teamcaptain mag ze via deze link bestellen.

Verzendkosten

De T-shirts zijn gratis. Alleen de verzendkosten moeten betaald worden. Die zijn afhankelijk van het aantal T-shirts dat besteld wordt. Tot en met 40 shirts zijn de verzendkosten €9,08 (vast bedrag). Vanaf 41 shirts gaan de verzendkosten omhoog naar €14,93. Het is dus in verhouding voordeliger om zoveel mogelijk shirts in een keer te bestellen. Jij kunt dit bedrag direct via de T-shirtbesteltool betalen.

Geen zin in verzendkosten? Dan kun je de T-shirts ook ophalen bij ons distributiecentrum. Als je ze wilt ophalen bestel je niet via de link maar door een mail te sturen naar samenloopvoorhoop@kwf.nl.

Maten

De T-shirts zijn te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Herhalende teams

Mochten er teamleden zijn die al een T-shirt van een vorige SamenLoop hebben, dan hoeven zij geen nieuwe T-shirts te bestellen. Maar dat mag natuurlijk wel! Ongebruikte T-shirts zien we graag retour. Het retouradres is: KWF Kankerbestrijding, p/a Pondres Direct Mail, Antwoordnummer 54005, 5004 VB Tilburg

Bestel op tijd

Houd rekening met een veilige bestelmarge. Bestel uiterlijk 2 weken voor de SamenLoop de T-shirts, zodat je zeker weet dat ieder teamlid een eigen T-shirt heeft. Mocht je er de naam van (een) eigen sponsor(s) op willen laten drukken, dan is eerder natuurlijk handiger.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is binnen 3 werkdagen in huis.

T-shirts ophalen

Het is ook mogelijk om de t-shirts op te halen bij ons distributie centrum in Tilburg. Dit kan iedere werkdag tussen 08:00 en 16:30 m.u.v. de pauzetijden . Pauzetijden 10:00 – 10:15 & 12:30 - 13:00 & 14:45 – 15:00.

Bestelling voor het ophalen van T-shirts kan geplaatst worden via samenloopvoorhoop@kwf.nl

De transportkosten komen uiteraard te vervallen bij een afhaling. De kosten voor het klaar zetten worden wel in rekening gebracht.

- Kosten voor het klaarzetten pakketzending €3,24 (1 – 360 T-shirts)

- Kosten voor het klaarzetten palletzending €20,- (vanaf 360 T-shirts)


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)