Voorbeeld e-mail voor vrienden, kennissen, collega's, etc.

Beste ______________ ,

Ik wandel mee aan de SamenLoop voor Hoop in _____________, een evenement dat door vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding wordt georganiseerd. Samen met mijn teamleden en leden van andere teams lopen we rondjes om geld in te zamelen en zo KWF Kankerbestrijding te steunen bij de strijd tegen kanker.

Met mijn team willen we minimaal € ________ ophalen.

Ik doe mee ter ere van/ter nagedachtenis aan _____________ , omdat hij/zij door kanker is getroffen.

Wil je mij, mijn team en KWF Kankerbestrijding steunen in de strijd tegen kanker? Dan kan je een donatie doen via mijn pagina _____________.

Daarnaast kunnen we ook iemand namens jou eren of herdenken tijdens de Kaarsenceremonie. Hierbij worden kaarsen aangestoken en gedenken alle deelnemers en toeschouwers sámen diegenen die door kanker zijn getroffen. De kaarsenzakken kosten € 5,- per stuk waarna je als je dat wilt de naam van degene(n) op de zak kunt schrijven. Wil je er eentje of meerdere kopen? Laat dit me dan even weten.

Ik nodig je van harte uit om bij de indrukwekkende Kaarsenceremonie aanwezig te zijn. Deze begint om _______________ uur.

Natuurlijk ben je hartelijk welkom tijdens het hele evenement. Alle vrijwilligers en deelnemers verzorgen lekker eten en drinken, leuke spelletjes en optredens, en zorgen voor ander vermaak. Het wordt dus echt een feest voor iedereen!

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

_____________________

 


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)