Online opbrengsten

Alle online actie- en inschrijfgelden komen rechtstreeks bij KWF binnen, via bankrekeningnummer NL55DEUT0319826538 van Deutsche Bank. Dat is het rekeningnummer van de partij die voor ons het actieplatform beschikbaar stelt. Al deze bedragen worden vervolgens doorgestort naar KWF.

Deze actie- en inschrijfopbrengsten zijn geen onderdeel van jouw administratie in eBoekhouden, maar je telt ze natuurlijk wel op bij jullie totaalopbrengst. Het is dus niet de bedoeling dat je de online opbrengsten op de een of andere manier in eBoekhouden zet, omdat deze dan dubbel in de administratie van KWF terecht komen.

Registratietool

Alle deelnemers, commissieleden, vrijwilligers, kinderen en survivors schrijven zich in via de online registratietool. Dit is niet alleen snel, veilig en handig, maar ook verplicht. Vanwege de privacywetgeving AVG is dit de enige legale manier van inschrijven voor de SamenLoop.

De commissie kan inloggen in de backoffice om de registraties te monitoren, deelnemers te koppelen aan teams en acties en eventueel op inactief te zetten.

Een inschrijving is €15 en wordt via iDeal betaald. Dit geld komt rechtstreeks op de bankrekening van KWF terecht, dus niet op de bankrekening van de commissie. Alleen als de betaling rond is, wordt de inschrijving geregistreerd.

Inschrijfgelden zijn btw-plichtig (9%).

Actieplatform

Alle deelnemers worden aangespoord om een actiepagina aan te maken om geld op in te zamelen.

In de backoffice van de registratietool kan de commissie de acties aan het juiste team koppelen. Dit geeft de penningmeester overzicht over de online actie-opbrengsten per team.

Actiegelden zijn giften aan teams en daarom btw-vrij.

Overzicht online opbrengsten

Log in op de registratietool door op samenloopvoorhoop.nl op Inloggen te klikken. De login is verstrekt aan de voorzitter/secretaris. Op de beginpagina van de registratietool zie je het overzicht van jullie online opbrengsten.

Alle geel omlijnde knoppen zijn klikbaar.

Let op: de inschrijfgelden worden live bijgewerkt maar de actiegelden worden elke nacht automatisch opgehaald en bijgewerkt.