Wat is een groepsinschrijving (registratietool)

Inschrijven als groep doe je als volgt:

1. Ga naar samenloopvoorhoop.nl

2. Klik rechtsboven op 'Doe mee'

3. Kies hoe jij je wilt inschrijven.

Inschrijven als deelnemer

Klik op Deelnemers, dan zie de volgende keuze verschijnen.

Groep aanmelden

Hier kun je een hele groep deelnemers tegelijk inschrijven en in één keer betalen. Klik op 'Groep aanmelden' en typ de plaatsnaam van de SamenLoop in waar jij je wilt inschrijven. Klik op de Zoek-knop.

Klik op 'Doe mee'

Vul in ieder geval alle velden met een * in. Dit dienen de gegevens te zijn van degene die de betaling voor alle deelnemers in deze groep gaat voldoen, de 'group admin'. Dat hoeft niet de teamcaptain te zijn.

Vink desgewenst het vakje aan om op de hoogte te worden gehouden en klik op 'Volgende stap'.

Vul de naam en het e-mailadres in van de deelnemers. Bij de teamcaptain vink je ook het vakje 'Dit is de teamcaptain' aan. Door te klikken op het plusje eronder voeg je nog een invulveld toe en zo vul je alle deelnemers in waarvan je de naam en het e-mailadres hebt. Eventueel kunnen er later nog andere deelnemers aan de groep toegevoegd worden.

Vervolgens zie je ter controle alles op een rijtje en het totale bedrag van je bestelling. Als je hier nog wijzigingen dient aan te brengen kun je klikken op het potloodje of om een deelnemer te verwijderen klik je op het vuilnisbakje.

Vink het vakje aan waarmee je aangeeft akkoord te gaan met het deelnemersreglement en klik op Betalen.

Betaling

Kies de gewenste betaalmethode en volg de instructies om de betaling te voldoen.

Als de betaling gelukt is zie je deze melding:

Alle deelnemers die je hebt ingeschreven ontvangen een mail met een link om zelf hun gegevens aan te vullen (adres, telefoonnummer, t-shirt maat).

Extra deelnemers voor jullie groep

Als nieuwe deelnemers zich bij jullie groep/team willen voegen, kunnen zij dat zelf doen door weer stap 1, 2 en 3 te volgens en te kiezen voor 'Deelnemers' en dan voor 'Bestaand team'.

Typ de plaats in van jullie SamenLoop, klik op het Zoek-icoontje en na het vinden van de juiste SamenLoop klik je op 'Doe mee'.

Vervolgens kan het juiste team gekozen worden uit de lijst en alle gegevens worden ingevuld.

Na het klikken op 'Verzenden' volgt de betaling van de €15 inschrijfgeld, zie boven.