Facebook pagina SamenLoop voor Hoop (voorheen Prikbord)

SamenLoop voor Hoop heeft een algemene Facebook pagina die door commissies gebruikt kan worden als een soort ‘marktplaats’ voor SamenLoop voor Hoop materialen. Als je materiaal over hebt dat gebruikt kan worden door andere SamenLopen kun je dat posten op dit 'prikbord'. Andere SamenLopen kunnen jouw advertentie zien en daarop reageren. Zo kun je onderling materialen uitwisselen.

Dit is de link: https://www.facebook.com/groups/1595343090698431/

Klik vervolgens op de knop LID WORDEN. De beheerders van deze groep zullen jouw aanvraag accepteren, waarna je posts kunt zien en contact kunt leggen met andere commissieleden die hier lid van zijn. Je kunt alleen lid worden van het prikbord als je een Facebook-account hebt.

Een advertentie plaatsen?

Heb je nog een mooi SamenLoop bord, mascotte of LED-scherm beschikbaar voor andere SamenLopen? Plaats een advertentie op het prikbord en bied jouw materialen aan.

Klik op deze knop

Beschrijf het product dat je aanbiedt en plaats een duidelijke foto. Geef een richtprijs, of indien gratis; 0 euro invullen. Geef ook aan waar het product opgehaald kan worden.

Vragen over het product kan je stellen door op Reageren te klikken in het bericht.

Veel (ruil) plezier!