Handleiding mailomgeving outlook 356

Jij beheert het mailadres van jullie SamenLoop voor Hoop.

Inloggen

Ga naar http://outlook.office.com en log in met de inloggegevens die je van ons hebt ontvangen.

Wijzig direct (eenmalig) je wachtwoord. Klik op het tandwieltje rechtsboven en kies voor “Opties

Open “Algemeen” (linkerkolom) en selecteer “Mijn Account”

Kies “Uw wachtwoord wijzigen´

Vul de schermen in en klik op “verzenden

Mail versturen

Klik op “nieuw”

Vul de velden in.  Wanneer in het veld “aan” een naam wordt herkend, kun je de naam selecteren en wordt het veld “Aan” automatisch aangevuld. Nieuwe contacten worden automatisch aan het adresboek toegevoegd wanneer je een email hebt verstuurd.

Wanneer je een bijlage  wilt toevoegen klik je op “Bijvoegen”

Klik vervolgens op “Computer”

Navigeer naar de map waar het bestand staat en selecteer het bestand. Kies voor “Als een kopie bijvoegen”

Als je bericht helemaal klaar is klik je op “Verzenden”

Verzonden mail bekijken

Ga naar “Verzonden items”

Mocht jouw vraag onbeantwoord blijven stuur dan een e-mail naar help@samenloopvoorhoop.nl

Doorsturen van ontvangen e-mail

Het kan handig zijn jouw SamenLoop” e-mail naar een ander e-mailadres door te sturen. Bijvoorbeeld omdat je die mail vaker leest. In deze stap lees je hoe je dit instelt.

Klik op het “tandwiel” rechtsboven in je scherm.

Selecteer ´Opties´

Selecteer  “Doorsturen´ in de linkerbalk

Selecteer “Doorsturen starten´ en vul het e-mailadres in waarnaar je wil doorsturen en klik op “Opslaan