Pinapparaat huren bij Rent a Pin

Elke SamenLoop kan zelf een pinapparaat huren bij Rent a Pin. Je kunt ook een lokale ondernemer zoeken die voor pinapparaten kan zorgen. In beide gevallen kan de penningmeester de pinopbrengst koppelen aan de lokale rekening van de SamenLoop.

Houd deze gegevens bij de hand

Om een pinapparaat te huren bij Rent a Pin bel je naar 020 – 471 47 14. Hierbij geef je de volgende informatie door:

• Dat je huurt voor de SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding
  • De naam en het adres van de gebruiker
  • Het adres waar de pin gebruikt gaat worden
  • De datum van het gebruik, de aflevering en retourzending
  • Het IBAN-nummer van jouw lokale SamenLoop voor Hoop bankrekening
  • Foto van de betaalpas, deze verstuur je na de telefonische aanvraag

Kosten en werkwijze Rent a Pin

Bij Rent a Pin krijgen SamenLopen 50% korting op de huur en de eenmalige transport- en contractkosten. De huur wordt dan € 11,- per dag en de contractkosten worden € 18,-, eenmalig. Per transactie zijn de kosten €0.12. Je kunt zelf een dagstaat uitdraaien en bekijken hoeveel er per pin betaald is. De opbrengst, minus de huur- en contractkosten, worden op de bankrekening van de SamenLoop gestort. Een overzicht met de opbrengsten en transactie- en contractkosten kun je opvragen bij KWF via samenloopvoorhoop@kwf.nl.