T-shirts Kinderloop

Alle teamleden, dus ook de deelnemers van de Kinderloop, krijgen een Samenloop T-shirt. Via deze link kan de commissie Kinderloop die bestellen. Jullie inventariseren hoeveel kinder-T-shirts er besteld moeten worden. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor de Kinderloop. Deze T-shirts kunnen dan in een keer besteld worden. Dat scheelt verzendkosten voor de ouders van de kinderen. Om de kosten van de T-shirts te dekken, kun je inschrijfgeld voor de Kinderloop rekenen of een minimum sponsorbedrag vragen. 

Verzendkosten

De T-shirts zijn gratis. Alleen de verzendkosten moeten betaald worden. Die zijn afhankelijk van het aantal T-shirts dat besteld wordt. Geen zin in verzendkosten? Dan kun je de T-shirts ook ophalen bij ons distributiecentrum. Als je ze wilt ophalen bestel je niet via de link maar door een mail te sturen naar samenloopvoorhoop@kwf.nl.

Maten

De kinder-T-shirts zijn te bestellen in de maten S (122) en L (152).

Bestel op tijd

Houd rekening met een veilige bestelmarge. Bestel uiterlijk 2 weken voor de Samenloop de T-shirts, zodat je zeker weet dat iedereen een eigen T-shirt heeft.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is normaal gesproken binnen 2 werkdagen in huis. 

T-shirts ophalen

Het is ook mogelijk om de t-shirts op te halen bij ons distributie centrum in Tilburg. Dit kan iedere werkdag tussen 08u en 16:30u m.u.v. de pauzetijden . Pauzetijden 10.00 uur – 10.15 uur & 12:30 uur - 13.00 uur & 14:45 uur – 15:00 uur.

Bestelling voor het ophalen van T-shirts kan geplaatst worden via samenloopvoorhoop@kwf.nl

De transportkosten komen uiteraard te vervallen bij een afhaling. De kosten voor het klaar zetten worden wel in rekening gebracht.

- Kosten voor het klaarzetten pakketzending €3,24 (1 – 360 T-shirts)

- Kosten voor het klaarzetten palletzending €20,- (vanaf 360 T-shirts)


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)