Eventbox - Informatie over materialen SamenLoop voor Hoop 2019

Materialen levering

Iedere SamenLoop ontvangt voor aanvang van de SamenLoop de eventbox met materialen. Middels het online antwoordformulier spreken we graag af wanneer de eventbox geleverd en weer opgehaald kan worden. Klik hier om het antwoordformulier in te vullen.

Bezorgen of ophalen?

Het is mogelijk om de eventbox op te halen bij distributiebedrijf Pondres in Tilburg of om de levering te laten bezorgen. In beide gevallen is het nodig om het antwoordformulier volledig in te vullen. Voor beide leveringen brengt KWF geen kosten in rekening bij de commissie. Uiteraard zijn er voor KWF wel kosten aan verbonden.  

De eventbox bestaat uit twee tot drie rolcontainers. Een rolcontainer is 1 m breed 1 m diep en 1,8 m hoog. Alle materialen worden in kartonnen dozen op de rolcontainers aangeleverd.

TIP: Controleer direct na de levering of alle materialen goed geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, laat dat dan zo snel mogelijk weten via samenloopvoorhoop@kwf.nl / 0205700590. Op de dag van levering ontvangt de contactpersoon een indicatie-tijd van bezorging.

Retour

Maandag na de SamenLoop komt KWF alle materialen ophalen. Voor kleding geldt alleen ongedragen exemplaren, gedragen kleding ontvangt KWF liever niet retour. Zorg er ook voor dat alleen de materialen die door KWF geleverd zijn, retour gaan. Voeg ook de overgebleven materialen aan de retourzending toe die je via de Startersbox hebt ontvangen.

Het helpt enorm als alle materialen weer in dezelfde kartonnen dozen en rolcontainers worden verpakt als dat ze zijn aangeleverd! Dit versnelt de retourverwerking en beperkt de kosten die hiermee gepaard gaan.

Startersboog

De startersboog wordt één dag voor de SamenLoop geleverd en op maandag weer opgehaald, gelijk met de andere retourzending, weer opgehaald. De startersboog is opgevouwen ongeveer 1m x 1m x 1m en wordt geleverd op een pallet. De startersboog weegt 25 kg. We bevelen daarom aan om de Startersboog op het SamenLoop terrein te laten afleveren. Bestel alleen de startersboog als jullie deze ook daadwerkelijk gaan opzetten.

Kleding

Op het antwoordformulier geef je aan hoeveel je van elk kledingstuk nodig hebt. Let op: ook hieraan zijn voor KWF kosten verbonden, dus kijk echt even goed hoeveel stuks je daadwerkelijk nodig hebt.

-          Gele windjacks en witte T-shirts voor de commissie

-          Blauwe T-shirts voor de vrijwilliger. Dat zijn de vrijwilligers die niet in de commissie zitten

T-shirt voor deelnemers en KinderLoop

T-shirts zijn te bestellen via de besteltool: http://bit.ly/24DkhwA

Iedere teamcaptain of commissielid kan T-shirts voor de deelnemers.

De commissie moet de t-shirts voor Suvivors en KinderLoop ook via deze besteltool bestellen. De T-shirts zijn gratis. De T-shirts worden binnen enkele dagen thuisbezorgd tegen de reguliere tarieven van TNT-post. De omvang van het pakket bepaald de verzendkosten. In de T-shirtbestelshop kan je deze kosten direct afrekenen. Je ontvangt een track & trace code om je bestelling te volgen.

Materialen Startersbox en Eventbox

*aantallen kunnen iets afwijken i.v.m. de beschikbaarheid

Materiaal startersbox

Aantal*

Vlag 100 x 150cm

5

Spandoek 50 x 300 cm

5

Cheque (kunststof)

1

Ballonnen (300 blauwe, 300 rode, 300 paarse)

900

Survivors symbool anemoon

50

Organisatie windjack, maat S-XXL, geel

40

Deelnemer t-shirt, maat S-XXL, paars

14

SamenLoop-folder

400

Kaarsenzakken

500

Donatieboxen SamenLoop voor Hoop

100

Identiteitsbewijzen

50

Kwitantieblokjes

1

 

Materiaal eventbox

Aantal*

Rolcontainer

2-3

Medailles KinderLoop + paars lint (worden los van elkaar geleverd.)

opgave

KinderLoop Cheque

1

KWF vlag 100 x 150 cm

6

KWF vlag 175 x 250 cm

6

KWF Spandoek 50 x 300 cm

4

KWF Spandoek 80 x 600 cm

10

SamenLoop spandoek 80 x 600 cm

50

SamenLoop vlag 100 x 150 cm

15

SamenLoop spandoek 50 x 300 cm

20

Rookvrij zonnen 600 x 80 cm

2

Rookvrij zonnen 300 x 50 cm

2

Rookvrij evenement spandoek 600 x 100 cm

2

Rookvrij evenement spandoek 50 x 300 cm

2

Ballonnen (300 blauwe, 300 rode, 300 paarse)

900

Tie raps (zakje 100 stuks)

10

Waszak (postzak)

1

Survivor symbool, anemoon

100

Vrijwilliger t-shirt, maat S-XXL, blauw

opgave

Organisatie windjack, maat S-XXL, geel

opgave

Organisatie t-shirt, maat S-XXL, wit 

opgave

Startersboog

1

Mini samples zonnebrand

100

Niet-roken evenement 

Een Rookvrij Nederland is één van de speerpunten van KWF. Niet-roken is de beste manier om het risico op kanker te verkleinen. Als er in Nederland niet meer wordt gerookt, sterven op termijn 30 procent minder mensen aan kanker.

SamenLoop voor Hoop is een rookvrij evenement. Om dit te kunnen uitdragen, krijgt elke SamenLoop een aantal spandoeken met daarop de tekst “dit is een rookvrij evenement”. Wij willen je vragen de deze spandoeken op prominente plekken op te hangen.

Beveiliging

De commissie is verantwoordelijk voor de algehele beveiliging van de SamenLoop. KWF Kankerbestrijding stelt een 24-uurs beveiliging van het geldtelpunt verplicht. Als het de commissie echt niet lukt om een gediplomeerde beveiligingsbeambte voor het geldtelpunt te regelen, kan KWF hierin voorzien. Dit brengt voor KWF kosten met zich mee, houd daar rekening mee. Indien je beveiliging via KWF wilt aanvragen, kan je dit aangeven in op het antwoordformulier.

Geldopslag en -transport

De commissie is verantwoordelijk voor geldopslag en -transport. Tijdens de SamenLoop is er veel contant geld in omloop. Zorg voor een veilige manier van geld afdracht. Het verplaatsen van geld verhoogt het risico, doe dit daarom ook zo min mogelijk!

Cheque overhandiging

Tijdens slotceremonie wordt de cheque overhandigd, deze is geleverd in de startersbox. De commissie neemt het initiatief om een KWF-afgevaardigde (bijvoorbeeld SamenLoop Coördinator, Relatiemanager) te vragen voor dit moment.

Klik hier om het antwoordformulier in te vullen.


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)