Zoeken op deze website

Bovenaan iedere pagina staat een zoekbalk met daarin “Help me met..” In deze balk kun je jouw zoekwoord invullen waarna de artikelen waarin dit woord voorkomt tevoorschijn komen.

Wil je weten waar in het artikel jouw zoekwoord precies staat? Open het artikel dan en klik ctrl+f of voor Apple cmd+f. Er komt dan bovenaan je pagina een nieuwe zoekbalk tevoorschijn. Toets hier nogmaals je zoekwoord in en het woord waar je naar zocht wordt in het geel gehighlight. Als het meerdere keren voorkomt loop je daar door op enter te klikken doorheen.

Succes!