Uitnodigingstekst voor teamavond

Datum: [datum]            Onderwerp: uitnodiging teamavond!

 

Beste [naam],

SamenLoop voor Hoop is een heel bijzonder evenement waar veel bij komt kijken. Ik nodig jullie namens SamenLoop [naam gemeente] graag uit voor een gezellige avond met andere SamenLoop-teams. Op deze teamavond kunnen we ervaringen met elkaar delen en kun je uiteraard vragen stellen over jullie deelname. Ook bespreken we handige tips op het gebied van fondsenwerving en krijg je alvast een voorproefje van de bijzondere SamenLoop voor Hoop-sfeer!

Hebben jullie als team al een actiepagina aangemaakt op het speciale SamenLoop-actieplatform? Je kunt van alles organiseren om geld in te zamelen, bijvoorbeeld zelfgemaakte cupcakes verkopen op je werk, een bioscoopavond op poten zetten voor vrienden en bekenden of je laten sponsoren om je haren kort te knippen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Kijk voor meer leuke voorbeelden op acties.samenloopvoorhoop.nl. Hier kunnen jullie ook een eigen pagina aanmaken onder onze SamenLoop.

Graag nodigen we jullie uit op [datum] om [tijd] bij [locatie].

Als wij met alle teams de schouders eronder zetten, kan KWF Kankerbestrijding weer meer wetenschappelijk kankeronderzoek financieren. Samen komen we steeds dichter bij de dag dat kanker geen dodelijke ziekte meer is. We zijn er helaas nog niet, maar we komen steeds een stap verder.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten op de teamavond!

Met vriendelijke groet,

 

[naam voorzitter] SamenLoop voor Hoop [naam gemeente]


Wat vind je van dit artikel?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)